2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU DAVETİYESİ

POLİNAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ  OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU DAVETİYESİ

Sayın Velimiz,

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 18/10/2023 Çarşamba günü Saat 16:00'da okulumuzda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza, okul-aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinizden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Ayşe Gül TÜTÜNCÜ                                                                                                                                                                            Sibel GÜMÜŞ

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 12:13 - Görüntülenme: 194