T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / YUNUSEMRE - Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Sorumluluk sınavlarımız 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayında 06.02.2024 (Salı) -14.02.2024 (Çarşamba) tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava girecek öğrenciler e-okul Veli Bilgilendirme sayfasından veya e-karnelerinden sorumlu derslerini görebilirler. Sınava girecek olan öğrencilerin başarılı olmaları için sınavdan başarılı sayılacak en az 50 puanını almaları gerekmektedir. Sınav ile ilgili yapılan aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

 

 

AÇIKLAMALAR:

1-Öğrenciler sınava kılık kıyafet  yönetmeliğine uygun olarak gelmeleri gerekmektedir.

2-Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce  yukarıdaki takvimde belirtilen  sınav salonunda/salonlarında  veya müdür başyardımcısı/görevli müdür yardımcısının fiziki şartları göz önüne alarak değiştirebileceği  sınav salonunda/salonlarında  hazır bulunmalıdır.

3-Sınavlarda görevlendirilen öğretmenler görevin gerektirdiği bütün iş ve işlemleri mevzuat ve  kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirecektir.

4-Sınavlarda kopya çeken, kopya çekilmesine yardım eden ve sınavın düzenini bozan öğrencilerle ilgili olarak haklarında mevzuatın gerektirdiği disiplin iş ve  işlemleri yapılacaktır.



Şubat Ayı  Sorumluluk Sınav Programına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Şubat Ayı  Sorumluluk Sınav Programına ulaşmak için TIKLAYINIZ (MESEM Öğrencileri )

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.01.2024 - Güncelleme: 30.01.2024 14:59 - Görüntülenme: 215
  Beğen | 1  kişi beğendi