Tarihçemiz

Polinas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2006-2007 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete girmiştir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından yaptırılan okulumuz vakfın bağlı bulunduğu Polinas firmasından dolayı Polinas Meslek Lisesi olarak hizmete başlamıştır.

Okulumuz açılmış olduğu 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında bünyesinde Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı, Plastik teknolojisi Alanı ve Tesisat Teknolojisi Alanı olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında ise Anadolu Plastik Teknolojisi Alanı Anadolu Meslek lisesi olarak okul bünyesine katılmıştır.

Okulumuz 20 dönüm arazi üzerinde üç katlı inşa edilmiş, 5000 m2  kapalı alana sahip ana binamız içerisinde derslikler, öğrenci kantini, idari odalar sığınak, konferans salonu bulunmaktadır. 2450 m2'lik atölye binalarında ise okulumuzda mevcut bölümlerin derslerinin oluşmaktadır. Ayrıca okul bahçesi içerisinde öğrencilerimizin boş zamanlarını ve Beden Eğitimi Derslerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için 1 mini futbol sahası, 1 voleybol sahası, 1 basketbol sahası bulunmaktadır.

Yayın: 09.12.2012 - Güncelleme: 18.09.2023 22:55 - Görüntülenme: 3116