MANİSA / YUNUSEMRE - Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

90(236) 233 62 09
GÜZELYURT MAH.5801 Sok. No 8 Yunusemre / MANİSA
Vizyon
Gelecekte topluma gerek davranışları, gerek bilgileri ve becerileri ile örnek olabilecek, değerlerini yaşayan ve yaşatan, kültürel mirasına (diline, dinine, tarihine geçmişine, ahlaki değerlerine) sahip çıkan çağdaş demokratik ve laik bireyler yetiştiren, mesleğini gerçek anlamıyla yerine getirecek sorumluluğu almış bireyler yetiştiren bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerin bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, bilgili ve becerili özgüveni yerinde olan bireyler yetiştirmek; çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini; çevreleri ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, onun yolunda ilerleyen bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Başarılar
UMEM Kurs Merkezi CISCO Eğitim Merkezi DynEd Eğitimi Plot Okulu İş Güvenliği Kurs Merkezi
Öğretim Şekli :Tam Gün/Tam Yıl
Merkezi Sistem Doğalgaz.
Ulaşım
5. - 7. - 8. ve 11. hat minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilir. Anlaşmalı servisimiz bulunmamaktadır. Veliler kendileri özel servislerle anlaşabilir.
GÜZELYURT MAH. 5801 Sok. No:8 Yunusemre / MANİSA 45030
İlçe Merkezine 1,5 km. İl Merkezine 7 km.